Кирил Петков заяви от трибуната на парламента, че ПП няма да подкрепи

...
Кирил Петков заяви от трибуната на парламента, че ПП няма да подкрепи
Коментари Харесай

Петков каза защо не иска Габровски. Добрев скочи на Промяната

Кирил Петков съобщи от трибуната на Народното събрание, че ПП няма да поддържа проектокабинета " Габровски ".

" Много думи бяха изречени в днешния спор. С почитание към проф. Габровски, не мога да кажа същото за част от неговите министри като Николай Павлов, който имам вяра, че действително е ощетил страната с над 1 млн. лева дневно като подписва анекса с азерската компания и се отхвърля от евтиния газ ", съобщи някогашният министър председател, представен от България Он Еър.
-->
" Въпросът е кой е предложил Николай Павлов да е министър в това държавно управление и има ли и други министри, които са предложени от същите хора. Борисов има своето минало и секрети зависимости. Докато той оглавява ГЕРБ, няма по какъв начин нито партията, нито държавното управление излъчено от партията да остане без значение от същите тези хора, които дружно с Борисов са източвали страната в последните 12 години. Корупционните секрети и зависимости вършат пленник това държавно управление ", добави той.

Петков напомни, че е време да се вкара нова процедура в България - политиците да си съблюдават обещанията. И това е повода да не поддържат проектокабинета " Габровски ".

" Ако Николай Павлов стане министър вие ще лежите ". Това сподели депутатът от ГЕРБ Делян Добрев на Асен Василев и Кирил Петков в отговор.

Добрев изясни, че до момента в който Бойко Рашков е бил министър, преписките против съпредседателите на " Продължаваме промяната " са били " прибрани в чекмедже ". " След идването на служебния министър нещата се задвижиха ", съобщи още Добрев, представен от " ДарикНюз ".

Според него точно затова Политическа партия не желаят Павлов да бъде министър на Министерство на вътрешните работи. " Препоръчвам ви да не атакувате Павлов, тъй като той е очевидец против вас. Ако стане министър, вие ще лежите ", разгласи Делян Добрев.

Веднага по-късно думата изиска и самият номиниран за министър Николай Павлов.

Според него точно затова Политическа партия не желаят Павлов да бъде министър на Министерство на вътрешните работи.  " Препоръчвам ви да не атакувате Павлов, тъй като той е очевидец против вас. Ако стане министър, вие ще лежите ", разгласи Делян Добрев.

Веднага след това думата изиска и самият номиниран за министър Николай Павлов.

" Преди една година Кирил Петков и кръг от хора сътвориха една гигантска неистина - по какъв начин управлението на " Булгаргаз " и аз сме спрели азерския газ. Това беше тиражирано и отвън рамките на страната, с цел да бъдат отхвърлен от служба. И да дойдат медиаторите, които заграбиха стотици милиони левове на гърба на българския консуматор ", разгласи Павлов от парламентарната естрада.

" Сега те и техните политически настойници треперят, тъй като ще бъдат разобличени и ще им бъде потърсена сметка. Страх ги е. След нашето премахване " Булгаргаз " е натрупал 1.2 милиарда лв. задължения ", добави още той и съобщи, че неговата цел е била да не се заплащат неустойки за азерския газ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР